Tervuerense Herders

Kennel

 

Danseur de la Rivière

Start.
De Kennel.
Nieuws.
Onze honden.
Nesten.
Plannen.
Links.
Foto's.
happening.

 

                           Wij doen ons uiterste best een uitmuntende Belg te fokken qua:

                                    Gezondheid Karakter en Schoonheid

Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de NVBH en/of BHCN. De pups worden in huis geboren en groeien daar ook op. Na ongeveer 3 weken in de werpkist verhuizen ze naar een grote ruimte waar ze lekker kunnen spelen met van alles,inmiddels kunnen ze al aardig lopen...tijdens het hebben van pups is het net de zoete inval:Familie en kennissen en de aankomende baasjes komen en gaan,iedereen wil even de pups zien en knuffelen,en dat is voor de pups heel goed. Zodra ze zo’n 4 weken zijn en het weer laat het toe mogen ze buiten spelen,en ze mogen lekker in de keuken spelen dat vinden ze tof.Zo mooi om te zien dat als de bel gaat en de andere honden gaan blaffen al de pups aan komen rennen want ze weten dat er iemand aan komt die met ze komt knuffelen.

De pups krijgen natuurlijk de melk van de moeder en daarnaast ook puppiemelk uit een flesje,zodat ze allemaal genoeg krijgen en mooi gelijk opgroeien,zodra ze kunnen staan gaan ze pap eten. Als ze zo’n 3,5 week zijn krijgen ze hun eerste kvv (kompleet vers vlees) en vanaf de 4e week ook puppiebrokjes.

De pups worden enkele keren ontwormd en met 6 weken krijgen ze de 1ste enting en worden nagekeken door de dierenarts.Het paspoortje/entingsboekje word ingevuld...Ook worden ze rond die tijd gechipt door de Raad van Beheer en er wordt DNA afgenomen zodat u zeker bent van de ouders van uw puppie. Ze krijgen een stamboom+ DNA Certificaat.Zodra ze de enting hebben gehad gaan ze uit wandelen,de wereld ontdekken...op de leeftijd van 8 weken zijn het mooie stevige goed gesocialiseerde rakkers,klaar om uit te vliegen.De pups worden verkocht met een koopcontract,zodat wij er zeker van zijn dat als u niet meer in staat bent voor de hond te zorgen deze terugkeert bij ons,zodat wij een passend nieuw tehuis voor hem/haar zoeken.Wij willen beslist niet dat onze honden gaan zwerven van de ene naar de andere of in een asiel terecht komen. Wij zoeken voor onze pups serieuze baasjes die wat willen ondernemen met de hond,en ze binnen huisvesten.Beslist niet buiten in een kennel,ook mensen die hele dagen werken komen niet in aanmerking voor een pup.

Heeft u belangstelling voor een pup neem gerust contact op u bent hartelijk welkom om kennis te komen maken met ons en de honden. Heeft u vragen ? 06 839 63 210

 

                                   geen pups verwacht

                 

Dynamite v.Moned-Esrah- HD-A  ED-vrij  Intern.Show: Uitmuntend

KLIK OP DE NAAM V.D HOND VOOR MEER INFO+FOTO’S