Tervuerense Herders

Kennel

 

Danseur de la Rivière

Start.
De Kennel.
Nieuws.
Onze honden.
Nesten.
Plannen.
Links.
Foto's.

  

                      Verslag pups Nova & Fjuri

 

 

18-06-’18

Inmiddels zijn de pups 8 weken en de meeste zijn vertrokken naar hun baasje. Ik kijk terug op een prachtige periode,wat heb ik genoten wat had ik het gemist. Ze hebben veel buiten gelopen en veel lol gehad,in al die 8 weken heb ik ze niet 1x horen piepen....ze hadden lol en waren tevreden.Ze zijn uitgegroeid tot stevige zeer sociale rakkers. Ik ben trots op ze ! Ik ben zeer benieuwd hoe ze uitgroeien.

8-06-’18

De pups zijn alweer bijna 7 weken. De tijd vliegt. Ze hebben dankzij het mooie weer veel buiten gelopen,ze hebben genoten en ik ook !!

Het is een fijn nestje,zeer tevreden je hoort ze eigenlijk nooit. Ze zijn vriendelijk en vrolijk en zeer op mensen gericht,maar ja dat kan ook haast niet anders met al die visite hier over de vloer..zodra de bel gaat,en de grote honden blaffen staan ze al klaar,want ze weten dat er dan weer vet met ze geknuffeld gaat worden...

 

28-05-’18

De pups zitten alweer in de grote ruimte,en lopen regelmatig lekker buiten. Ze eten inmiddels vlees en brokjes en hebben aardig scherpte tandjes !

Ze doen het geweldig goed,het zijn heerlijke knuffels !!

 

15-05-’18

Inmiddels eten de pups alweer zelf uit de schaal met pap,het leverd nog wel lachwekkende situaties op van in de pap vallende pups maar met de dag gaat dat beter.Nova vind dat niet erg die poetst ze weer helemaal schoon. Eind van de week gaan ze alweer verhuizen naar de grote ruimte,dat wordt dan de hoogste tijd want ze groeien uit de werpkist die bollekes.

Tegen of in het weekend komen er weer nieuwe foto’s op de site !

4-5-’18

Het gaat goed met de pups ze zijn flink gegroeid de oogjes zijn open en ze proberen al te lopen. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben na 3,5 jaar weer pups in huis te hebben. Ik geniet en geniet...die 8 weken zijn veel te snel om. Maar er zit op elke pup met smart een baasje te wachten,ze waren alle 6 al besproken voor ze geboren waren. Bent u op zoek naar een pup ? Kijk dan eens op www.fromfayashome.nl daar wordt eind juni een nestje verwacht !!

Nova is een hele lieve moeder zeer zorgzaam voor haar pups,maar toch ook vriendelijk naar onze andere honden,ze mag nog graag even spelen met Esrah.

Belle de Oma van de pups ligt graag in de stoel tegenover de werpkist dan kan ze mooi de pups zien,ze heeft al heel wat liefdevolle blikken naar ze toe gezonden.

 

22 April in de avond zijn ze geboren in goed 2 uur waren ze er alle 6. 3 reuen en 3 teven allemaal rond en gezond en ook allemaal bijna hetzelfde geboorte gewicht .

Inmiddels is het 24 April en het gaat bijzonder goed. Nova moedert en poetst en voed,ze is zo trots op haar puppies ! De rest van de roedel is bijzonder nieuwschierig vooral Esrah,die boef gaat heel stiekum om het hoekje kijken maar als Nova haar ziet is ze weg want ja het zijn haar pups !! En dat laat ze merken ook,en gelijk heeft ze.